top of page
logo digitaal pau persoonlijke coaching@

In mijn aanwezigheid kun jij helemaal jezelf zijn

Ik ga met jou op ontdekkingstocht, je gaat op avontuur door te ervaren en voelen met praktijkgerichte oefeningen. Stap voor stap, zodat je je steeds meer bewust wordt van alles wat jou beïnvloedt. Ik sta jou bij als stimulans, zo lang als nodig steun ik jou bij het zetten van nieuwe stappen, zodat je zo het gevoel en de ervaring opdoet die je nodig hebt voor steeds verdere stappen. Je zult met nieuwe energie de wereld betreden, van daaruit zul je vol zelfvertrouwen je creatiekracht laten gelden en nieuwe dingen manifesteren.

Ik zie jou, ik hoor jou, ik voel jou. Intuïtief en met de juiste vragen en oefeningen komen we tot de essentie. Ik hanteer een holistische benadering, waarbij ik geloof dat alles en iedereen onderdeel is van het grote geheel en alles met elkaar is verbonden.

We richten ons op de wijsheid van jouw lichaam door middel van lichaamsgerichte en creatieve coaching. Je komt tot belangrijke inzichten en je wordt je steeds meer bewust van wat er op onbewust niveau speelt en wat voor een belangrijk deel jouw gedrag bepaalt. Deze bewustwording zorgt ervoor dat je bewust ander gedrag kunt gaan doen en dit gedrag kunt vasthouden, hiervoor maak ik gebruik van mental coach technieken.

zie coachingsvormen voor meer uitleg

mindmap coaching.jpg
bottom of page