zijkant.png
LET'S
CREATE !
logo digitaal pau persoonlijke coaching@
cirkel%20pauw%20beeld%404x_edited.png

Wat doet Paul?

“Nieuwe inzichten scheppen ruimte voor nieuwe ervaringen.”

 

Ik ga met jou op ontdekkingstocht door het aangaan van de dialoog, het stellen van vragen en je te laten voelen en ervaren. Je ontwikkelt nieuwe inzichten en mede hierdoor kun je (onbewuste) belemmerende overtuigingen, angsten of pijn omzetten naar nieuwe kracht en creativiteit en daarmee naar nieuwe ervaringen op het nieuw ingeslagen pad.

In ieder persoon huist levenskracht en creativiteit. Je bent niet altijd in staat je hier van bewust te zijn en je talenten te (h)erkennen en gebruiken. Hieraan kunnen

vele oorzaken ten grondslag liggen, dit is altijd een persoonlijk verhaal.

 

Door de kracht in jezelf te hervinden kun je groeien in bewustzijn en groeien in ontwikkeling. Met nieuw elan en nieuwe inzichten vervolg je jouw persoonlijke reis waarbij je aan het eind voldaan kunt terugkijken op het door jou afgelegde pad. Dat is het doel.

Laat je gevoel spreken

Tijdens een eerste gratis (online) kennismaking merken we of er een wederzijdse klik is. Indien het klikt en ik me een goed beeld heb kunnen vormen van jou en je vraag, bepalen we het initieel aantal coaching sessies. Een coaching sessie duurt iets meer dan 1 uur en de kosten voor particulieren zijn 75 Euro per sessie.

Indien het een traject is via een werkgever kun je je werkgever contact met mij laten opnemen voor een offerte op maat. Zie ook de tab Profile Dynamics voor meer informatie over de Profile Dynamics® analyse, een instrument voor het inzichtelijk krijgen van persoonlijke drijfveren en handvatten om deze optimaal te gebruiken.

Wil je deze reis ondernemen of nog eerst even onderzoeken? Bel of stuur een bericht!

Naast andere coaching opleidingen,  heb ik HBO Coaching opleidingen gedaan bij Sonnevelt, zie hier de Keurmerken en Registraties.

Ik onderschrijf en verbind mij aan de Ethische code van Sonnevelt

ONTDEK MIJN WERELD VAN COACHING

 Zie hieronder mijn mindmap die verbeeldt waar coaching in mijn beleving over gaat.

mindmap coaching.jpg