zijkant.png
logo digitaal pau persoonlijke coaching@

Ervaringen scheppen ruimte voor nieuwe inzichten en ervaringen

Wat doet Paul?

cirkel%20pauw%20beeld%404x_edited.png
 

Ik ga met jou op ontdekkingstocht, je gaat op avontuur door te ervaren en voelen met praktijkgerichte oefeningen, stap voor stap, zodat je je steeds meer bewust wordt van je onbewuste overtuigingen. Ik sta jou bij als stimulans, zo lang als nodig steun ik jou bij het zetten van nieuwe stappen, zodat je zo het gevoel en de ervaring opdoet die je nodig hebt voor steeds verdere stappen. Je zult trots zijn als een pauw en met nieuwe energie de wereld betreden, van daaruit zul je vol zelfvertrouwen je creatiekracht laten gelden en nieuwe dingen manifesteren. Mijn coaching is vooral toekomstgericht en zoveel mogelijk licht en luchtig, maar wel naar de kern.

Je bent niet altijd in staat je talenten te (h)erkennen en gebruiken. Hieraan kunnen vele oorzaken ten grondslag liggen, dit is altijd een persoonlijk verhaal. 

In ieder mens huist levenskracht en creativiteit en door het aangaan van dit avontuur zul je steeds meer van jezelf terugvinden en kunnen inzetten.

 

Door de kracht in jezelf te (her-) vinden kun je groeien in bewustzijn en groeien in ontwikkeling. Met nieuw elan en nieuwe inzichten vervolg je jouw persoonlijke reis waarbij je aan het eind voldaan kunt terugkijken op het door jou afgelegde pad. Dat is het doel.

Laat je gevoel spreken

Zie  coachingsvormen voor aanvullende informatie over mijn specialisaties.

TRAJECT

Tijdens een eerste gratis (online) kennismaking merken we of er een wederzijdse klik is. Indien het klikt en wij een samenwerking aangaan, wil ik me eerst een goed beeld kunnen vormen van jou en je vraag. Op basis hiervan bepalen we het initieel aantal coaching sessies.

 

Afhankelijk van het tempo waarin jij beweegt kunnen dit er uiteindelijk meer of minder zijn. Je bent tot niets verplicht en kunt per sessie aangeven hoe je verder wilt.

De vorm van een coaching sessie kan variëren, mede afhankelijk van jouw wensen, mogelijkheden en vraag. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook wandelsessies doen in de natuur of een praktijkgerichte oefening op een andere plek. Mijn praktijk ligt op steenworp afstand van het mooie Markdal en het Mastbos en ook dichtbij de binnenstad van Breda, een geweldig gebied met volop mogelijkheden voor nieuwe ervaringen. Ook houd ik praktijk in Bosschenhoofd waar ik onlangs naar toe ben verhuisd.

Voor loopbaan of werk gerelateerde coaching adviseer ik om na de intake eerst de Profile Dynamics analyse te doen met daarna een sessie waarin ik de analyse toelicht. De vragen die hieruit voortkomen behandelen we in aanvullende coaching sessies.

download brochure:

Zie tarieven voor een prijsoverzicht

Naast andere coaching opleidingen,  heb ik HBO Coaching opleidingen gedaan bij Sonnevelt, zie hier de Keurmerken en Registraties.

Ik onderschrijf en verbind mij aan de Ethische code van Sonnevelt

ONTDEK MIJN WERELD VAN COACHING

mindmap coaching.jpg