zijkant.png
Paul
IS
 
Betrokken
Rustig
Open
Eerlijk
Sensitief
Respectvol
logo digitaal pau persoonlijke coaching@
cirkel%20pauw%20beeld%404x_edited.png

Wie is Paul?

Laten we kennismaken!

 

Ik ben een empathisch, warm en integer mens die vanuit rust, intuïtief, met gevoel zijn werkzaamheden als coach uitoefent. Uitnodigend, met compassie en de juiste kennis en vaardigheden begeleid ik cliënten naar het bereiken van de gewenste doelen.

Anderen geven aan dat ze zich bij mij veilig en op hun gemak voelen en zich volledig gehoord én gezien voelen. Dit zijn belangrijke voorwaarden om tot de essentie te komen en van daar uit te kunnen groeien. Zie de reviews om te zien wat andere mensen hebben ervaren.

Mijn wortels liggen in diverse delen van Nederland, ook heb ik veel ervaring opgedaan in andere culturen over de hele wereld, zowel privé als zakelijk, daardoor verbind ik mij gemakkelijk met allerlei mensen en hun diverse achtergronden.

Ik ben graag in de natuur, wandel graag, houd van dieren, heb oog en een passie voor schoonheid in allerlei vormen, kunst, muziek, literatuur, "het kleine", en ik ben een Bourgondiër. Ik geniet graag.

paul2.png

Betrokken Medemens

Conscious Creator

Mental Coach

Creatief Coach

Lichaamsgericht Coach

Profile Dynamics® consultant

KENNIS EN ERVARING

Ik heb diverse coaching opleidingen gedaan; Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Mental Coaching, Lichaamsgericht coachen  en een intensieve opleiding bij O&O Academy in India. Daarnaast ben ik gecertificeerd Profile Dynamics® consultant, hiermee doe ik analyses van persoonlijke drijfveren. Ook in toekomst zal ik me verder blijven ontwikkelen door middel van opleiding, nascholing, intervisie en ervaring. Daarnaast lees ik veel en graag, mijn favoriete boeken gaan over bewustzijn, psychologie, filosofie, esoterie en coaching. Daarnaast ben ik breed geïnteresseerd in mens en maatschappij.

 

In mijn leven heb ik een flink aantal Life-Events doorgemaakt waardoor ik er ook als ervaren medemens en coach voor jou kan zijn in de begeleiding van het omgaan met stressvolle gebeurtenissen zoals echtscheiding, ernstig letsel, ontslag, instabiele jeugd, eenzaamheid, dood van een naaste, overspannenheid, burn-out, (chronische) ziekte van een familielid en verandering van financiële situatie.

 

In mijn succesvolle loopbaan heb ik het pad afgelegd van medewerker tot senior manager naar consultant en tenslotte coach. In totaal heb ik meer dan 30 jaar werkervaring in diverse bedrijven, culturen en branches binnen mijn meer dan 49 jaar levenservaring.

 

Mijn persoonlijkheid, kennis en ervaring zijn belangrijke ingrediënten om jou goed te kunnen begeleiden in jouw zoektocht.

20220126_144639 (002).jpg