top of page
logo digitaal pau persoonlijke coaching@
PAU 
is
Toekomstgericht
Laagdrempelig
Licht en luchtig
Creatief
Bewust
Betrokken
Invoelend
Integer
Doelgericht
Praktisch

Laten we kennismaken!

Misschien ken je mij al van Zet jezelf op N˚1, de podcast van Dyanne Beekman, onder andere bekend van programma's als Looking Good en Koffietijd. 

Conscious Creator, bewustzijn, spirituele groei

Mental, Creatief & Lichaamsgericht Coach

Profile Dynamics® consultant

 

Ik ben een empathisch, integer mens die met gevoel zijn werkzaamheden als coach uitoefent. Uitnodigend, met compassie, vriendelijk confronterend en met de juiste kennis en vaardigheden begeleid ik cliënten naar het bereiken van de gewenste doelen. Anderen geven aan dat ze zich bij mij veilig en op hun gemak voelen en zich volledig gehoord én gezien voelen. 

paul1_edited.png

Ik ben gespecialiseerd in het helder krijgen van je gevoel, waar je echte verlangen en je weerstand zit

In mijn succesvolle loopbaan, in inkoop en supply chain, heb ik het pad afgelegd van medewerker tot manager naar consultant. In totaal heb ik meer dan 30 jaar internationale werkervaring in diverse bedrijven, culturen en branches.

Ik heb diverse coaching opleidingen gedaan; Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Mental Coaching, Lichaamsgericht coachen  en een intensieve opleiding bij O&O Academy in India. Daarnaast ben ik gecertificeerd Profile Dynamics® consultant, hiermee doe ik analyses van persoonlijke drijfveren.

 

In mijn leven heb ik een flink aantal Life-Events doorgemaakt waardoor ik er ook als ervaren medemens en coach voor jou kan zijn in de begeleiding van het omgaan met stressvolle gebeurtenissen zoals echtscheiding, ernstig letsel, ontslag, instabiele jeugd, eenzaamheid, dood van een naaste, overspannenheid, burn-out, (chronische) ziekte van een familielid en verandering van financiële situatie.

 

Door wat ik heb meegemaakt ben ik heel vroeg in mijn leven begonnen met mijzelf te ontwikkelen op psychologisch en spiritueel vlak. Ik heb hierdoor grote doorbraken gemaakt in mijn bewustzijn.

bottom of page