zijkant.png
logo digitaal pau persoonlijke coaching@
PAU 
is
Toekomstgericht
Licht en luchtig
To the point
Creatief
Betrokken
Menselijk
Sensitief
Puur
Authentiek
Uniek
cirkel%20pauw%20beeld%404x_edited.png

Waarom PAU?

"Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf"

Als je op zoek bent naar een zorgvuldige, toekomstgerichte coach, een empathische en doortastende persoon met veel levenservaring, met de juiste coacheigenschappen, kennis en vaardigheden, die jou de maatwerk ondersteuning kan bieden die jij nu nodig hebt om verder te komen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Geen commerciële blabla en holle teksten, maar echt voelen en ervaren. Beleven, waardoor je duurzame stappen zet. Diepgang, oprechte aandacht  en interesse, een menselijke compassievolle benadering en een gedegen aanpak op basis van beproefde modellen en methodes, dat is wat ik je beloof.

Door mijn persoonlijkheid en jarenlange studie en ervaring in diverse opleidingen en steeds verdere verrijking van mijn kennis en vaardigheden, put ik uit een rijk gevulde gereedschapskist met daarin de juiste tools voor de benadering van jouw vraag, zowel op fysiek, emotioneel, sociaal, spiritueel als mentaal vlak.

Door ervaringen en belangrijke levenslessen (the hard way) ben ik me steeds verder gaan verdiepen in het mens-zijn en heb zo belangrijke dingen geleerd, waarvan ik nu denk; “als ik dit eerder had geweten, dan had ik het anders gedaan”, zoals, bijvoorbeeld, hoe ik moet omgaan met mijn hoog sensitiviteit, maar ook hoe ik meer ontspannen betere resultaten kan behalen en hoe ik steeds meer kan leven vanuit mijn hart en daarbij let op de signalen in mijn lichaam.

Ik ben nu in staat er voor jou te zijn, om jou te kunnen begeleiden. En jou te mogen begeleiden is voor mij het mooiste wat er is, omdat ik zo voor jou de coach kan zijn die ik zelf had gewenst.

Als je overtuigd bent van jouw unieke bijdrage, weet je dat jij, hoe dan ook, iets waardevols bijdraagt aan de wereld, alleen al door jouw aanwezigheid! Met dit besef ontwikkel je vertrouwen en ga je als vanzelf manifesteren en creëren en zo jouw unieke stempel drukken. Hierdoor groeit jouw levenskracht en ook jouw levensvreugde en passie.

Jouw bijdrage is van onschatbare waarde, en bovendien, als jij blij en tevreden bent, heeft dat ook z’n uitwerking op jouw omgeving; je straalt dit uit en maakt de mensen om jou heen dan ook gelukkiger. Hoe meer mensen in een gelukkige staat verkeren hoe mooier en fijner de wereld is. Dit zorgt ervoor dat jouw wereld de fijne plek is waar je volledig tot je recht komt.

Het is mijn allergrootste wens om in zo’n wereld te leven en het is mijn missie om hier een bijdrage aan te leveren, zodat uiteindelijk de hele wereld een fijne plek is voor alles en iedereen.

Dit is mijn belangrijke aandeel en de reden dat ik er vol passie voor jou ben!

20220401_154728.jpg

Neem tijd

voor

je Zelf