zijkant.png
logo digitaal pau persoonlijke coaching@
cirkel%20pauw%20beeld%404x_edited.png

Waarom Paul?

"Als ik eerder in mijn leven iemand had gehad zoals de persoon die ik nu ben, had ik eerder andere keuzes gemaakt."

Door ervaringen en belangrijke levenslessen ben ik me verder gaan verdiepen in het mens-zijn en heb zo belangrijke dingen geleerd, waarvan ik nu denk; “als ik dit eerder had geweten, dan had ik het anders gedaan”.

Neem tijd

voor

je Zelf

Door het ontwikkelen van kennis en vaardigheden ben ik nu in staat er voor jou te zijn, om jou te kunnen begeleiden. En jou te mogen begeleiden is voor mij het mooiste wat er is, omdat ik zo voor jou de coach kan zijn die ik zelf had gewenst.

Als je overtuigd bent van jouw unieke bijdrage, weet je dat jij, hoe dan ook, iets waardevols bijdraagt aan de wereld, alleen al door jouw aanwezigheid! Met dit besef ontwikkel je het vertrouwen om jezelf te manifesteren en te gaan creëren en zo jouw unieke stempel te drukken. Hierdoor groeit jouw levenskracht en ook jouw levensvreugde en passie.

Door jou te begeleiden kunnen wij ieder onze unieke bijdrage leveren aan een fijnere wereld.

Omdat we allemaal invloed op elkaar hebben is zo’n wereld zeker haalbaar, als jij gelukkig en blij bent, heeft dat z’n uitwerking op jouw omgeving. Ook zij zullen op hun beurt hun omgeving positief beïnvloeden en zo verder.

 

Hierdoor verspreidt de energie zich als een olievlek en dit zorgt ervoor dat jouw wereld zich met jou ontwikkelt tot de fijne plek waar je volledig tot je recht komt.

Het is mijn allergrootste wens om in zo’n wereld te leven en het is mijn missie om hier een bijdrage aan te leveren, zodat uiteindelijk de hele wereld een fijne plek is voor alles en iedereen.

Dit is mijn belangrijke aandeel en de reden dat ik er vol passie voor jou ben!