top of page
logo digitaal pau persoonlijke coaching@

Omdat ik volledige aandacht heb voor jou!

cirkel%20pauw%20beeld%404x_edited.png
JIJ
WILT
 
Positiviteit
Minder stress
Een luisterend oor

Patronen doorbreken
Meer zelfvertrouwen
Resultaten halen

Groeien in bewustzijn
(Je) Goed voelen
Zelfcompassie

Uit je hoofd
Leven in balans
Zinvol leven

Ik kan jou bijstaan in het het vinden van een manier van leven waarin jij meer energie krijgt dan energie lekt, waardoor je je vitaler voelt. Kleine veranderingen kunnen al een wereld van verschil maken. Vol energie ben jij de beste versie van jezelf en vol levenszin.

Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan en je hebt het gevoel dat je niet verder komt. Je hebt het wel geprobeerd, maar het lukt steeds niet. Je hebt moeite met nee zeggen en grenzen stellen of je vindt het lastig om duidelijk te krijgen wat je zelf echt wilt. Je maakt je ondergeschikt aan een ander, hebt het altijd druk en hebt weinig tijd voor jezelf of voor dingen die je graag wilt, je offert je op. De dingen waarmee je druk bent zijn vaak niet leuk en kosten je veel energie, het leven is een sleur. Maar je bent er klaar mee, vanaf nu wil je het anders aanpakken, jij wilt ook een fijn leven! Maar hoe.....?

Uit eigen ervaring weet ik dat als je leegloopt door energievreters en niet goed naar je lichaam luistert, het op zeker moment zelf de regie neemt en je dwingt te stoppen, zodat je wel gaat luisteren. Of je het nou een vloek of een zegen noemt, je kunt niet anders dan het anders gaan aanpakken om niet weer in dezelfde valkuil te stappen. Je lichaam zal niet meer meewerken aan de oude manier en waarschijnlijk wil je dit ook niet meer. Bij mij heeft het geleid tot een heel andere manier van leven. Ineens werden andere dingen veel belangrijker dan voorheen. Het is een proces van jezelf opnieuw uitvinden, en als je zelf verandert, verandert automatisch ook je omgeving, simpelweg omdat je er direct mee bent verbonden. Door de veranderingen kon ik afscheid nemen van de aangepaste persoon die ik was en stond ik in de wereld als de echte Paul; Puur, Authentiek en Uniek.

Bij dit alles heb ik me laten begeleiden door een coach. Door zijn goede, inspirerende begeleiding kreeg ik belangrijke inzichten. Ik begreep beter waarom ik deed wat ik deed, ik werd me bewust, en hierdoor kon ik belangrijke veranderingen in mijn leven aanbrengen, in lijn met wie ik werkelijk ben. Had ik het eerder gedaan, dan had ik wellicht nog op tijd van koers kunnen veranderen en had ik door inzicht en bewuste keuzes toen al een veel fijner leven kunnen leiden, dit had jaren van mijn leven aan ploeteren gescheeld.

Hoe is het nu met jou? Doe jij de dingen waar je energie van krijgt en die je blij maken?

Als je nu denkt dat het beter kan, neem dan contact op en laten we kijken naar jouw situatie en er iets aan doen!  Uitstellen heeft geen zin; het kost je te veel!

bottom of page