top of page
logo digitaal pau persoonlijke coaching@

Tarieven

Naast andere coaching opleidingen,  heb ik HBO Coaching opleidingen gedaan bij Sonnevelt, zie hier de Keurmerken en Registraties.

Ik onderschrijf en verbind mij aan de Ethische code van Sonnevelt

Coaching Particulieren

Tijdens een eerste gratis (online) kennismaking merken we of er een wederzijdse klik is. Indien het klikt en wij een samenwerking aangaan, wil ik me eerst een goed beeld kunnen vormen van jou en je vraag. Op basis hiervan bepalen we het initieel aantal coaching sessies.

tarieven particulier 2022.jpg

Een coaching sessie in mijn praktijk duurt 1 uur. Een sessie bij jou op locatie is ook mogelijk indien we daar ongestoord in een veilige omgeving kunnen zijn, reistijd en kilometerkosten komen dan op de sessiekosten, deze zal ik vooraf bekendmaken.

 

Afwijkende coaching sessies zijn tegen afwijkende tarieven, denk hierbij aan langere sessies of sessies op een andere locatie waarbij er extra kosten worden gemaakt, er is heel veel mogelijk en met altijd vooraf een offerte op maat.

Zie hieronder de zakelijke voorwaarden en tarieven indien het een traject is via een werkgever.

coaching zakelijk
Coaching Zakelijk
tarieven zakelijk 2022.jpg

download flyer:

Tarieven zijn exclusief BTW, reistijd, reiskosten en aanvullende kosten voor bijvoorbeeld huur van een geschikte locatie. Tijdens een gratis kennismaking bespreken we de wensen en details, hierop volgt een offerte op maat.

Afwijkende coaching sessies zijn tegen afwijkende tarieven, denk hierbij aan langere sessies, workshops of sessies op een bijzondere locatie, er is heel veel mogelijk en met altijd vooraf een offerte op maat.

Bij werk of loopbaan gerelateerde coaching werk ik standaard met de Profile Dynamics® analyse als basis voor het  coaching traject. Zie de tab Profile Dynamics voor meer informatie over de Profile Dynamics® analyse, een instrument voor het inzichtelijk krijgen van persoonlijke drijfveren en handvatten om deze optimaal te gebruiken.

Workshops

Voor groepen geef ik workshops over gedrag en ook lichaamsgerichte en/ of creatieve workshops, een combinatie is ook mogelijk. Minimaal aantal deelnemers 8.

 

De kosten zijn afhankelijk van de specifieke wensen en de middelen en tijd die ik daarvoor moet inzetten, hiervoor stem ik graag persoonlijk met je af en op basis hiervan ontvang je een offerte op maat.

bottom of page