top of page
logo digitaal pau persoonlijke coaching@

Tarieven

Tijdens een eerste gratis kennismaking merken we of er een wederzijdse klik is. Indien het klikt en wij een samenwerking aangaan, wil ik me eerst een goed beeld kunnen vormen van jou en je vraag. Op basis hiervan bepalen we het initieel aantal coaching sessies.

Een coaching sessie in mijn praktijk duurt 1 uur en kost 65 Euro.

 

Een sessie bij jou op locatie is ook mogelijk indien we daar ongestoord in een veilige omgeving kunnen zijn, reistijd en kilometerkosten komen dan op de sessiekosten, deze zal ik vooraf bekendmaken.

 

Afwijkende coaching sessies zijn tegen afwijkende tarieven, denk hierbij aan langere sessies of sessies op een andere locatie waarbij er extra kosten worden gemaakt, er is heel veel mogelijk en met altijd vooraf een offerte op maat.

Ik onderschrijf en verbind mij aan de Ethische code van Sonnevelt Opleidingen

Workshops

Voor groepen geef ik workshops over gedrag en ook lichaamsgerichte en/ of creatieve workshops, een combinatie is ook mogelijk. Minimaal aantal deelnemers 8.

 

De kosten zijn afhankelijk van de specifieke wensen en de middelen en tijd die ik daarvoor moet inzetten, hiervoor stem ik graag persoonlijk met je af en op basis hiervan ontvang je een offerte op maat.

coaching zakelijk
bottom of page