zijkant.png
logo digitaal pau persoonlijke coaching@
cirkel%20pauw%20beeld%404x_edited.png

REVIEWS

Om privacy redenen worden de namen niet vermeld

Paul geeft me het gevoel niets gek te vinden

Paul is een coach waarbij ik mij al meteen op mijn gemak voelde. Paul straalt rust uit en geeft me het gevoel niets gek te vinden, heel belangrijk! Daarnaast wist Paul snel tot de kern van het probleem te komen en mij een spiegel voor te houden door de juiste vragen te stellen en het zo helder te maken dat ik aan de slag kon  met de eigenlijke oorzaak van mijn probleem. Paul is een coach waar ik veel van heb kunnen leren en bovendien een warme persoonlijkheid.

 

S.

Prettig en waardevol

Wat ik heel erg prettig aan jou vind, is dat je heel rustig bent en iemand een prettig gevoel geeft. Je stelt vragen en je geeft de coachee voldoende ruimte om te praten. Ook vraag je continue door zodat je ook diepgang in het gesprek krijgt. Ik vond dit gesprek zeer waardevol en ga er voor mezelf ook zeker aan de slag.

Groetjes, K.

Ik voelde me gehoord en begrepen

Je coaching is duidelijk en begrijpelijk, ga er zeker mee aan de slag.

Ik voelde me gehoord en begrepen. Maar nog belangrijker als individu behandeld worden en niet als een onderdeel van de kudde. Je straalde rust en oprechte professionaliteit uit.

Bedankt voor je luisterend- en relativerend vermogen. Ik heb in tegenstelling met de vele hulpverleningsvormen, die ik tot nu heb gehad, heel sterk het gevoel dat deze coaching wel zijn vruchten af zal werpen of in ieder geval mij ver de goede richting in zal sturen om mijn doel te bereiken.

Ik wil je hartelijk danken voor je hulp en moeite. Ik heb sterk het gevoel dat deze coaching een hele grote bijdrage en stap in mijn ontwikkeling en verdere leven zal zijn.

 

Lieve groet, M.

Meer reviews:

  • "Door jou heb ik een lichtpuntje gezien, waardoor ik verder kan." lees meer

  • "Je hebt voor mij een hele grote en belangrijke bijdrage geleverd aan de veranderingen die mij nog te wachten staan." lees meer

mohnish-landge-cTV73LY_ehI-unsplash.jpg