zijkant.png
logo digitaal pau persoonlijke coaching@
cirkel%20pauw%20beeld%404x_edited.png

REVIEWS

Vanwege privacy worden namen niet vermeld

Fijne, betrokken coach, waarbij je echt gezien wordt

Ik heb Paul leren kennen als een betrokken coach die uitnodigend is in contact met de ander. Hij geeft ruimte vanuit oprechte belangstelling en kan de ander spiegelen, vriendelijk confronteren en zich voegen in de beleving van de ander. Daardoor kan hij goed aansluiten bij de beweging van zijn cliënt en echt naast je gaan staan. Paul is kritisch op zijn eigen handelen en daardoor voortdurend bereid zichzelf verder te ontwikkelen. Een fijne coach waarbij je echt gezien wordt.

Docent Coach opleiding

Prettig en waardevol

Wat ik heel erg prettig aan jou vind, is dat je heel rustig bent en iemand een prettig gevoel geeft. Je stelt vragen en je geeft de coachee voldoende ruimte om te praten. Ook vraag je continue door zodat je ook diepgang in het gesprek krijgt. Ik vond dit gesprek zeer waardevol en ga er voor mezelf ook zeker aan de slag.

Groetjes, K.

Ik voelde me gehoord en begrepen

Je coaching is duidelijk en begrijpelijk, ga er zeker mee aan de slag.

Ik voelde me gehoord en begrepen. Maar nog belangrijker als individu behandeld worden en niet als een onderdeel van de kudde. Je straalde rust en oprechte professionaliteit uit.

Bedankt voor je luisterend- en relativerend vermogen. Ik heb in tegenstelling met de vele hulpverleningsvormen, die ik tot nu heb gehad, heel sterk het gevoel dat deze coaching wel zijn vruchten af zal werpen of in ieder geval mij ver de goede richting in zal sturen om mijn doel te bereiken.

Ik wil je hartelijk danken voor je hulp en moeite. Ik heb sterk het gevoel dat deze coaching een hele grote bijdrage en stap in mijn ontwikkeling en verdere leven zal zijn.

 

Lieve groet, M.

Meer reviews:

  • "Paul geeft me het gevoel niet geks te vinden." lees meer

  • "Door jou heb ik een lichtpuntje gezien, waardoor ik verder kan." lees meer

  • "Je hebt voor mij een hele grote en belangrijke bijdrage geleverd aan de veranderingen die mij nog te wachten staan." lees meer

mohnish-landge-cTV73LY_ehI-unsplash.jpg