top of page
logo digitaal pau persoonlijke coaching@

Inkoopcoaching

 Voor Organisatie - Team - Managers - Medewerkers

Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse inkooprollen, B2B, B2C, ook internationaal, als manager, consultant en interimmer in diverse bedrijven, klein en groot, kan ik jou van dienst zijn bij het optimaliseren van inkoop binnen jouw organisatie.

De bedrijven waar ik mijn ervaring heb opgedaan zijn oa KPN, bol.com, Crane Telecom, Westcon, PQR, Televersal, en CTP, als consultant heb ik gewerkt voor Insinc en Grippr.

Door al deze ervaring en door inkoop- en supply chain opleidingen (NEVI, ESLog) heb ik de kennis en skills ontwikkelt die nodig zijn voor het goed uitvoeren van dit mooie vak. De inkoopdiscipline is van cruciaal belang voor de winstgevendheid en continuïteit van het bedrijf en verdient daarom extra aandacht.

Ik heb  ervaren dat in veel bedrijven inkoop nog in een groeifase verkeerd, het potentieel wordt nog niet ten volle benut en regelmatig beperkt het zich tot korte termijn doelen. Inkoop is vaak nog niet optimaal in de organisatie gepositioneerd, er ontbreekt kennis en persoonlijke skills kunnen beter.

Als inkoopcoach help ik inkoop in jouw organisatie naar een hoger plan

Mijn specialistische vakkennis staat tot jouw beschikking, je ontwikkelt je eigen inzicht, ik kijk mee, stel vragen en jij bent in de lead. 

ik ben een mensgericht coach en kijk naar de mens achter de functie/ rol.

Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke drijfveren door middel van een Profile Dynamics® analyse, hierdoor krijg je inzicht in de waarden die jouw denken en doen bepalen en welke omgevingsfactoren een slechte invloed op jou hebben. Dit resulteert in een energiebalans die duidelijk aangeeft waar jij het meeste energie van krijgt.

 

Met dit inzicht coach ik op het ontwikkelen van persoonlijke skills, houding en gedrag; zoals (non-) verbale communicatie, zelfvertrouwen, creativiteit, flexibiliteit en hoe, vanuit jouw waarden, om te gaan met andere mensen met andere drijfveren.

Over mij

In het begin van mijn carrière werd ik als accountmanager en relatiebeheerder regelmatig geconfronteerd met de gevolgen van een ondermaats presterende leveringsketen, met schaamrood op de kaken moest ik regelmatig het boetekleed aantrekken, dit tot grote frustratie, want ik heb kwaliteit hoog in het vaandel en ben zeer klantgericht. Ik pakte de handschoen op en heb dit in de jaren dat ik er werkte opgebouwd tot een geoliede machine met zeer tevreden klanten. Mijn aandacht ging vooral uit naar supply chain management met inkoop en voorraadbeheer als specialisatie, ik werd uiteindelijk lid van het driekoppig lokaal DT.

 

In de rest van mijn loopbaan heb ik me in de diverse bedrijven steeds weer gericht op positionering van inkoop, initiëren van veranderingen en professionalisering, zowel van door middel van tools als door middel van het bijbrengen van kennis en het coachen van medewerkers, dit is wat ik het liefst doe en waar ik inmiddels zeer bedreven in ben.

Vanuit mijn behoefte om mensen nog beter te kunnen begeleiden en om anderen en mezelf beter te begrijpen heb ik, in 5 jaar tijd, diverse coaching opleidingen gedaan, ik heb kennis en skills toegevoegd aan mijn persoonlijkheid en kan hierdoor mensen op een professionele, doeltreffende en vooral persoonlijke,  prettige manier begeleiden.

Al met al ben ik ben een overtuigende sparringpartner op verschillende levels, proactief, analytisch, oprecht, sympathiek, authentiek. Ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben een doorzetter, altijd gericht op verbetering van kwaliteit en performance en ik doorzie snel complexe situaties. Ik ben een verbinder in (multidisciplinaire) samenwerkingsverbanden en kan op die manier synergie creëren en jouw organisatie naar een hoger plan tillen.

Jij bent aan zet, zullen we kennismaken?
 

bottom of page